Versenyjogi szakjogász képzés

Üdvözöljük a versenyjog szakjogász képzés honlapján. A szakjogász képzést a Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) Jog- és Államtudományi Kara Deák Ferenc Továbképző Intézete (DFTI) szervezi a  Versenyjogi Kutatóközpont szakmai támogatásával.

Amennyiben Ön a versenyjogi szakjogász képzés hallgatója akkor kérjük jelentkezzen be a jobb oldali menüben és a képzéssel kapcsolatos minden információ rendelkezésére áll.

Amennyiben Ön nem a versenyjogi szakjogász képzés hallgatója, akkor a versenyjogi szakjogász képzéssel kapcsolatos alapvető információkat megtalálja a mindenki számára elérhető felületen, de személyesen is készséggel állunk rendlekezésére a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken.

Képzések

A Versenyjogi Kutatóközpont alapvetően a PPKE JÁK keretei között működik. Alapozván a több mint 15 éves versenyjogi oktatási tapasztalatra, a Versenyjogi Kutatóközpont, valamint tagjainak közreműködésével három szinten is folyik versenyjogi képzés:

  1. Graduális képzés keretében osztatlan jogász, BA és MA szinten is folyik oktatás. Magyarországon egyedülálló, Európában is kivételes módon a graduális képzés során a hallgatók jelentős része egy éves tárgy keretében hallgat versenyjogot.
  2. Posztgraduális szinten szakjogász és doktori képzés keretében oktatjuk a versenyjogot.
    1. A szakjogász képzés egyedülálló Magyarországon. A három szemeszteres képzés során a versenyjog minden területe feldolgozásra kerül. A versenyjogi szakjogász képzéshez önálló honlap is társul, amely komplex oktatási felületként szolgál. Bővebb információ a képzésről elérhető itt.
    2. A doktori képzéshez idális terepet nyújt a Versenyjogi Kutatóközpont, valamint annak igen bő könyvtára.

A tanrendszerű képzéseken túlmenően több specializált képzés is folyik a Versenyjogi Kutatóközpont keretei között, amelyek közül a legjelentősebbek:

  1. A Versenyjogi Kutatóközpont (PPKE JÁK) nyert az Európai Bizottság bíróképzési pályázatán, amelynek köszönhetően Közép- és Kelet-Európa számos országából képzünk bírókat. 2014-ben a Redboud Egyetemmel társszervezésben, Münsteri Egyetemmel közösen szintén három ország felsőbb szintű bíróságainak bíráit képeztük. (Bőveben.)
  2. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Támogatásokat Vizsgáló Irodájával közösen évente mintegy 4-8 alkalommal folyik képzés állami támogatásokról, elsősorban a közigazgatásban dolgozók számára.
  3. Az Európai Bizottság Jean Monnet European Module programja keretében évente mintegy 10 órában folytatunk képzést a versenyjog és versenypolitika legújabb fejleményeiről.
Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Google Bookmarks Linkedin RSS Feed